Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Prostor Plus DOO osnovano je 2005.godine, u privatnoj svojini, sa sedištem u Beogradu (pravni je naslednik preduzeća Sremprojekt osnovanog 1965.godine u Sremskoj Mitrovici). Pored Beograda preduzeće Prostor plus ima poslovne jedinice u Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici, u kojoj se nalazi najveći deo firme.

2009.godine osnovano je preduzeće Prostor Plus DOO u Podgorici, kao ćerka firma sa istom delatnošću na teritoriji Crne gore.

Delatnost preduzeća su usluge konsaltinga, projektovanja i inženjeringa u oblasti građevinarstva.

Prostor Plus DOO svoje poslovne aktivnosti obavlja samostalno i kao deo konzorcijuma sa velikim brojem proverenih saradnika iz različitih oblasti, kako bi bili zadovoljeni svi aspekti potrebni za praćenje investicija u oblasti građevinarstva. Tako organizovana i proverena mreža koju oko sebe formira Prostor plus, sposobna je za vrhunsko obavljanje delatnosti u građevinarstvu, od prikupljanja potrebne dokumentacije, preko urbanističkog projektovanja, projektovanja, vršenja stručnog nadzora do kompletnog izvođenja i završavanja objekata po sistemu „ključ u ruke“.

Matično preduzeće zapošljava sedamnaest radnika, uglavnom licenciranih inženjera različitih struka vezanih za poslove u građevinarstvu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.